• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tweedehands Babykleertjes

Sommige minimonsters zijn al snel uit hun kleertjes gegroeid, maar wij bieden ze hier een tweede leven! Duurzaam en ecologisch en bovendien doe je er een goed zaakje aan. We kijken de items zorgvuldig na op kwaliteit en plaatsen ze in deze rubriek aan tweedehandsprijsjes.

Hoe werkt het?

Bezorg ons de kleertjes die je graag via onze shop wenst aan te bieden. Kijk even na of:

- het merkjes zijn die we in de shop aanbieden en dus aanvaarden
- kleding uit recente collecties (geen 5 jaar oude reeksen)
- maatjes 50 tem 104 (tot 4 jaar)
- dat er geen vlekken of gaatjes zijn en geen andere beschadigingen zoals ontbrekende knoopjes, koordjes, ...

En dan?

- MiniMonsters kijkt alles zorgvuldig na en bepaalt de prijs (op basis van de kwaliteit, merk, ...)
- Wij plaatsen de goedgekeurde artikelen in de webshop.
- Wij verkopen jouw kledij via de webshop
- We zorgen voor de verzending ervan
- Betalen jou minimum 35% van de opbrengst of bieden je een shoppingbon bij minimonsters.be t.w.v. 45% van de opbrengst. Een win-win-situatie dus!
- Bezorgen jou de niet-verkochte of niet-geselecteerde kledij terug of maken er een goed doel mee blij. 

Handig want jij ...

- hoeft op deze manier amper een inspanning te leveren (ideaal voor druk-bezette mama's :-))
- biedt de kledingstukken op deze manier een tweede leven
- verdient er zelf wat aan
- draagt een steentje bij voor het milieu
- maakt anderen blij

 

Algemene voorwaarden met betrekking tot de inbreng van de kleding

1. Elke aanbieder dient een natuurlijk persoon te zijn, woonachtig in België, en 18 jaar of ouder te zijn. De aanbieder biedt kleding in consignatie aan, aan de afnemer via de webshop van minimonsters.be.

2. Iedere potentiële aanbieder bezorgt de eventuele nieuwe en in goede staat verkerende, tweedehands kinderkleding van bepaalde merken, die genoemd worden op de website. Deze tweedehands kleding dient bovendien te voldoen aan een aantal voorwaarden, die eveneens op de website zijn vermeld. Zo dient de kleding proper en gestreken te worden aangeleverd en mogen er geen gaten, verkleuringen of sporen van slijtage waarneembaar zijn. Bovendien dient de kleding niet uit de mode te zijn en te passen in het assortiment van minimonsters.be. Uiteindelijk bepaalt het team van minimonsters.be of de ingestuurde kleding in aanmerking komt om in de webshop te worden opgenomen. Dit team bepaalt tevens de prijs waarvoor de kleding in de webshop wordt opgenomen. Minimonsters.be heeft ten allen tijde het recht deze prijzen naar boven dan wel naar beneden aan te passen.

3. De ontvangen kleding wordt door minimonsters.be zo spoedig mogelijk verwerkt (labellen, fotograferen, etc.) en in de webshop geplaatst. Er wordt echter geen garantie gegeven over de maximum termijn waarbinnen de ontvangen kledingstukken in de webshop, online, zullen verschijnen.

4. Van ieder kledingstuk dat is verkocht, ontvangt de aanbieder een percentage van 35% van de verkoopprijs zoals genoemd in de webshop. De aanbieder kan ook kiezen om een waardebon met shoppingtegoed bij minimonsters.be te ontvangen ter waarde van 45% van de verkoopprijs. De BTW neemt minimonsters.be voor haar rekening. Het bedrag dat de aanbieder verdient, zal per kwartaal (4 – jaarlijks) worden overgeschreven op het rekeningnummer dat de aanbieder doorgeeft. Of indien de aanbieder opteert voor de waardebon, ontvangt hij een unieke kortingscode t.w.v. het verworven bedrag. Deze bon blijft 10 maanden geldig.

5. Minimonsters.be bepaalt wanneer bepaalde kleding uit de webshop wordt gehaald en of de kleding bewaard wordt om later opnieuw te worden geplaatst in de webshop. De kleding zal echter voor een maximum periode van 1 jaar worden aangeboden in de webshop, indien de kleding binnen het jaar niet wordt verkocht zal minimonsters.be dit aan de aanbieder kenbaar maken per e – mail. De aanbieder kan dan besluiten deze kleding via minimonsters.be te schenken aan een door minimonsters.be te bepalen goed doel of verzoeken deze kleding per post te retourneren. De kosten om de niet – verkochte en/of niet weerhouden kleding terug te sturen zullen ten laste zijn van de aanbieder, deze worden in rekening gebracht met de opbrengsten die de aanbieder heeft gegenereerd met de verkoop van haar kleding of, indien geen opbrengsten werden gegenereerd, door minimonsters.be worden aangerekend.

6. De aanbieder heeft het recht om gedurende die 12 maanden na plaatsing van de kleding in de webshop per e-mail aan minimonsters.be een verzoek te doen om bepaalde dan wel de resterende door de aanbieder geleverde kleding te (doen) retourneren voor zijn/haar eigen rekening. De verzendkosten voor retourneren van deze kleding zullen rechtstreeks door minimonsters.be in rekening worden gebracht.

7. De door de aanbieders in consignatie gegeven kleding is niet door minimonsters.be tegen brand en waterschade verzekerd. Deze kleding bevindt zich derhalve op eigen risico van de aanbieder bij minimonsters.be dan wel bij een door haar aangestelde derden (opslag/verzendplaats).

8. In het onverhoopte geval dat de aanbieder een klacht over haar levering dan wel de plaatsing van de kleding in de webshop heeft, dient zij dit zo spoedig mogelijk te melden aan minimonsters.be per post of e-mail via shop@minimonsters.be, waarna minimonsters.be zal trachten deze klacht naar tevredenheid van de aanbieder op te lossen.