• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzending binnen België

Bij MiniMonsters.be heb je de keuze tussen 3 leveringsopties:

 

1. Thuis

Per bestelling in België rekenen we €4,95 verzendingskosten. In ruil hiervoor wordt jouw pakje bij je thuis geleverd door Bpost. Indien je niet aanwezig bent, kun je het ook afhalen in een postpunt in jouw buurt. Ook is je pakketje voorzien van een trackingcode. Je krijgt een mail waarmee je kunt nagaan waar jouw bestelling is en wanneer deze zal toekomen. Voor een klein pakje dat in de brievenbus past, betaal je €2,80.

Leveringstermijn: 1 à 3 werkdagen (indien product in voorraad). 

 

2. Afhalen in een Bpost Servicepunt

Duid bij leveringswijze een postpunt van jouw voorkeur aan en betaal €3,95 voor de verzending. 

 

3. Zelf afhalen 

Je kunt er ook voor kiezen om je pakket zelf af te halen in onze showroom. Hiervoor worden uiteraard geen extra verzendingskosten aangerekend. Om je pakket af te halen, maak je best even een afspraak zodat je zeker bent dat ons kantoor open is. Mail hiervoor naar [email protected] of bel 0499/551779.

Adres: MiniMonsters.be - Zandpoortvest 33 - 2800 Mechelen

 

Leuk extraatje: Vanaf 65 euro totaalbedrag voor je order is de levering altijd gratis.

 

Verzending buiten België

MiniMonsters.be levert via Sendcloud ook in Nederland, Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Zweden, Griekenland, Noorwegen, Zwitserland. De verzendingskosten variëren naargelang het land van verzending. De extra kost wordt duidelijk aangeduid in het betalingsscherm wanneer u een bestelling plaatst.

 

Retour

Wanneer iets niet past of naar wens is, heb je de mogelijkheid om jouw bestelling te retourneren. Hiervoor stuur je eerst een mailtje naar [email protected] en breng je ons op de hoogte. Nadien breng je het (onbeschadigde) pakket naar een postpunt.

 

Na ontvangst van je bestelling, krijg je eerst 7 dagen om aan te geven dat je het pakje wil retourneren. Daarna krijg je nog eens 14 dagen om dit naar ons terug te zenden. Je kunt kiezen om de producten meteen om te ruilen of een terugbetaling te vragen. De retourkosten zijn echter voor eigen rekening.

 

Hoe stuur ik een artikel in retour?

1. Stuur een mailtje naar [email protected] en meld ons de retourreden.
2. Na goedkeuring van onze klantendienst verpak je het pakje in stevig verzendmateriaal. Indien mogelijk kun je de originele verpakking gebruiken.
3. Verstuur het pakket via een Bpost servicepunt naar:
MiniMonsters
Hogeweg 48
2800 Mechelen
4. Je kunt ook opteren om aan ons een retourlabel te vragen dat je op het pakket kunt kleven (4,5 euro). De verzendingskosten voor het terugsturen dien je zelf te betalen.

 

 

Lees hiervoor ook even onze Algemene Voorwaarden. 

 

Heb je nog vragen over de verzending en retour? Stuur ons een mailtje naar [email protected]