• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Veilig betalen

1. Online betalingen

Voor de verwerking van onze online betalingen werken wij samen met payment service provider Mollie. Je hebt de mogelijkheid om te betalen via Bancontact/Mister Cash, Belfius, iDEAL, per bankoverschrijving, contant bij afhalen of via Paypal. Alle betalingen gebeuren in een veilige omgeving. Mollie is hiervoor PCI DSS gecertificeerd. Indien je kiest voor een betaling met Belfius, iDEAL, Bancontact/mister cash of Paypal zal de bestelling direct afgehandeld worden.

 

Indien je kiest voor betaling per overschrijving ga je ermee akkoord binnen 7 dagen de betaling te voldoen. Na 7 dagen zal een eerste herinnering gestuurd worden. Indien de betaling na 14 dagen niet voldaan is, behoudt MiniMonsters.be zich het recht de bestelling te annuleren.

 

Aan sommige transacties zijn extra kosten verbonden, volgens deze tarieven:
 iDEAL: € 0,5
PayPal: 3,4%

 

Lukt het betalen niet, contacteer ons dan even op [email protected] en dan helpen wij je verder.

 

2. Betalen via overschrijving vooraf

Om met overschrijving te betalen, maak je eerst het totaalbedrag over - zoals vermeld op de orderbevestiging - en dit binnen de 7 kalenderdagen. In het bevestigingsmailtje dat je van ons ontvangt na bestelling, vind je ook de betaalgegevens:

 

Rekeninghouder:
Stego comm V
IBAN-nummer: BE25 7360 5501 0582
BIC: KREDBEBB

 

Na ontvangst van betaling, sturen wij jouw pakketje op.

 

3. Cash en/of Mechelenbon

Het is ook mogelijk om contant te betalen wanneer je je pakketje afhaalt in Mechelen. 
Heb je een Mechelenbon cadeau gekregen? Ook hiermee kun je bij ons betalen! 

 

Mechelenbon 

 

Terugbetalen bij retour

Indien je goederen terugstuurt, kun je kiezen om deze meteen om te ruilen of om het bedrag terug te krijgen op jouw PayPal-account of jouw bankrekening.